Борисов се запъна: Фурмите са за Коледа, не ме интересува колко е тежко дотогава

Nov 25, 2020     zhelyo     4438
ДЖИПОН - Въпреки усложняващата се с всяка изминала минута пандемична обстановка, Бойко Борисов обяви, че основното средство за справянето с нея ще бъде ползвано със свят повод, а не просто ей така.

Запитан дали най-после държавата е готова да вкара в употреба шумно прокламираните фурми, които през пролетта бяха самоотвержено осигурени посредством бартер с Обединените арабски емирства, премиерът тропна с юмрук по бибитката на джипа и рече ясно:

"Нема да пипаме фурмите. Те са за Коледа. Искате сега да ги издумкаме ли? И на Коледа какво ще ядем? Асфалт и мантинели ли? Я гледай как убоо е станáло тука. Ей, криза, тежко е, ама виж какво се строи само, глей, глей ц, ц, ц" - разсея се министър-председателя, горд от пореден инфраструктурен връх, който би изглеждал нефелно построен в коя да е нормална страна, но за нас си е екстра.
Както е известно, дори специалистите в държавата не могат да постигнат съгласие на темата относно кога трябва да прибегнем до спасителните сушени плодове. Според едни вече е прекалено късно, докато други считат, че фурмите трябва да останат последната опция за спасение на българския народ.

"Ако искате, може да пробваме от токсичния дезинфектант, дето дойде с фурмите.... Аааа, раздали ли сте го. Е, добре. Само не пипайте фурмите още, има точно месец до Коледа."

Кога да посегнем на фурмите?

Избери отговор!
Край