Борисов се закле да захвърли джипката и да бори руското влияние с ел. тротинет

Aug 2, 2022     zhelyo     3430
ЛАЙВ ВЪВ ФЕЙСА - Бившият и надява се бъдещ премиер Бойко Борисов отговори на скептиците от ПП и ДБ, които се усъмниха в желанието му заедно да се борят с Путин.

След като мъдро и държавнически протегна ръка преди изборите, обявявайки желание и готовност следващото управление на страната да бъде проевропейско, пронатовско, да се пребори с корупцията, да реформира правосъдието и да диверсифицира енергийните източници, от потенциалните му партньори бе отговорено с хапливо недоверие.

"Нема как да променя миналото, но с такива партньори можеме да направиме страхотно бъдеще. Живо-здраво, наборе, кълве ли? (сочи чатала на 10-ина години по-млад от него мъж, дошъл да си направят селфи на селския мегдан - бел. zh.). Пречеше им джипката, сега се аклиматизирам на шкодата, но след изборите ще мина на електрически тротинет, ако трябва" - сподели Борисов на посещение сред избиратели в Микрево, община Струмяни.
Той допълни, че е готов да мине на кето диета, да пробва дори снакс от скакалци и да си купи пуловер от медицински коноп, ако това ще спаси България от руснаците.

"Видяхте как ви дръпнаха килимчето и ви свалиха от власт. И докато на вас това ви беше първото полувреме, аз играя изцяло нов сезон в това първенство. Това, че интерконекторът с Гърция го направихте вие, беше чист късмет" - обърна се към бъдещите си партньори Борисов.

Трябва ли да се коалират ПП, ДБ и ГЕРБ преди изборите?

Избери отговор!
Край