Борисов: Само мога да мечтая да съм Пеевски, делят ни 21 години и толкова килограми, той не се налага да се обяснява

May 22, 2024     zhelyo     1159
ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА С ХОРА, УРЕДЕНИ НА РАБОТА В МАЛКА ОБЩИНА - Лидерът на ГЕРБ и доскорошен председател на Комисията по външна политика на Народното събрание Бойко Борисов отново похвали Делян Пеевски, но подчерта, че двамата са прекалено различни.

"Аз го водя с 21 години, той ме води с около толкова килограми. Иначе и двамата милеем за евроатлантическите ценности, макар той да е лидер на либерална партия, а ние да сме една идея по-консерви, но и двамата в личните животи се стараем да бъдем пример за християнски семейни ценности" - обясни Борисов.

Бившият и защо не и бъдещ премиер обеща на избирателите си, че не вярва, че Пеевски наистина е санкциониран по Магнитски и допуска, че това е измишльотина на Не!Новините или на карикатуристи, които го рисуват като мандаринка.
"Да, той дели позицията си, а аз съм върховен лидер на партията си, но само мога да мечтая да бъда като него. Все се налага да се обяснявам, докато той просто казва какво и как и го слушат. Не крия, че му се възхищавам и той за мен е пример. Както и той ми е споделял, че иска да може да играе футбол толкова добре, колкото мен" - разказва още Борисов.

Междувременно Асен Василев обяви, че съжалява за това, че времената вече са други, иначе е щял да ги набие и да им вземе джобните и на двамата.

Как ги различавате?

Избери отговор!
Край