Борисов призова да се състави широка коалиция "Анти-Шиши"

Apr 6, 2021     zhelyo     6473
СЕКВОЯ ГЛЕДАШ, ТОКУ-ЩО Я ИЗМИХ - Великодушен апел към политическите партии направи лидерът на коалицията, победила  на проведените избори в неделя.

Бойко Борисов заяви, че очевидно отново българският избирател дава доверието си на ГЕРБ-СДС, но той не е тъп и вижда за какви други неща е гласувал средният нашенец.

"Джипът е с тъмни стъкла отвън навътре, но отвътре аз виждам всичко. И мога да изведа, че на хората им е писнало от Шиши и в следващото управление трябва заедно да демонтираме този позорен модел на корупция, срастване на политическа, съдебна, изпълнителна и бизнес власти и медиен слугинаж" - призова премиерът, оставил джипа на аварийки някъде под ръка, ако се наложи да се качи веднага.
Според него в една такава широка коалиция място имат всички партии, дори ДПС, които явно са се разграничили от Пеевски, като не са го издигнали за депутат.

"След само 8 години политическа криза си извлякох поуките и вече знам какво трябва да се промени. Народът иска възмездие и парите му да спрат да потъват в джобовете на една каста от псевдобизнесмени."

Ще донесе ли очакваната промяна Борисов?

Избери отговор!
Край