Бойко Борисов преряза лентата на Mrs Bulgaria 2014

Nov 24, 2014     zhelyo     33745
НАРНИЯ - Многобройните запитвания на объркани патриоти накараха организаторите на конкурса Мисис България 2014 да излязат с официално становище и да се аргументират защо Анита Мейзер представява страната ни на Мисис Свят. Българските организатори категорично заявиха, че човек с такова име никога не се е явявал на конкурса им. Екипът ни потърси коментар лично от Анита:


“Stanala e obakrvaciq. Az sam Misis Balgariq na Latinica! Ne poznavam Misis Balgariq na kirilica - shtom ima tolko pretencii da e doshla na konkursa!”


Мейзер сподели, че циците й са осветени от поп Фолков, собственик на верига параклиси в Лас Вегас, но и това не я е спасило от женската злоба и завист във Фейсбук: “Kompleksiram jenite sas svoqta seksualnost. Sega obache vseki koito me obijda vuv fejsbuk nqma da vidi SEX dokato ne stana svetovna kralica na krasotata! Zaradi tqhnata zloba iskat mi vzemat titlata.”.
Миската на Латиница се закани, че ще си търси правата в Страсбург и лично покани премиера Бойко Борисов да отреже лентата й, за да докаже, че тя е автентичната носителка на престижната титла на латиница.


“Изключително съм щастлив, че България има представителство в този международен конкурс. Въпреки загубата, българският флаг се развяваше пред целия свят и това е повод за гордост. Поздравявам Анита Мейзер, затова, че се изправи смело и се би с достойнство. Пожелавам бързо възстановяване след боя. България има нужда от повече силни, смели и достойни мъже” - каза премиерът и сряза лентата на две.

elfata

С какво е похвалил Борисов Анита?

Избери отговор!
Край