Намериха бомбички и коктейли Молотов в палатките на полицаите

 РАВНОБЕДРЕНИЯТ ТРИЪГЪЛНИК НА ВЛАСТТА - Видеонаблюдението в София е заснело как протестиращи полицаи зад Партийния дом (по съвместителство Народно събрание), са складирали самоделни бомбички, пиротехнически средства и дори коктейли Молотов в издигнатия от тях палатков лагер.

Ултраси от 2-ро РПУ, ДАТО и ГДБОП са забелязани да пълнят катуна на метежниците полицаи, алармират от Отровното трио пред сензационна агенция ПЛИК.

Очаква се палатковият лагер на полицаите да бъде събран в малките часове на нощта от деца, на които ще им бъдат орязани детските надбавки за сметка на очертаващото се повишение на заплатите в МВР. Ето защо полицаите струпват палета, пейки и кашпи от близките градинки и барикадират лагера.
Оставените на смени чантаджии от СДВР да дежурят в лагера са забелязани да пият бира, да уринират безконтролно и да се сношават в храстите наоколо.

Комисар Георги Хаджиев от СДВР е залял с топъл чай Мая Манолова, дегизирана като възрастна жена, докато е разбутвала с бастуна си направения от протестиращите надпис с паднали листа #УВЕЛИЧЕНИЕ.
 

Еееех...

Избери отговор!
Край