БНБ прехвърли КТБ на неграмотен циганин, отрече да знае какво е КТБ

Oct 23, 2014     zhelyo     17978
БНБ - БНБ няма никаква идея за какво КТБ става дума, никога не е чувала за КТБ и няма намерение да се занимава със спекулации, каза управителят на Централната банка Иван Искров по телефона, след което го изключи.


Вчера се разбра, че КТБ има по-голяма дупка от Жени Калканджиева и банката е управлявана от клептоманка със склонност към хазарт, чийто надзор е бил в ръцете на винаги напушен ленивец, а накрая никой от тия алчни дебили няма да влезе в затвора.


"Тия от Европа са галфони, БНБ няма нищо общо с КТБ, не знам какво искат и мрънкат. Не ме занимавайте повече с глупости" - сподели Искров, все едно го питат за една от онези яхти, приписани на неграмотни представители на ромското малцинство.
От доклад на квесторите в КТБ стана ясно, че контролът над банката е поет от 34-годишният безработен Халил от Пазарджик, собственик на 100% от капитала на банката и имащ завършен първи срок на трети клас.


"Фирмаджия съм, банкер. Не знам какво значи КТБ" - смотолеви Халил, признавайки, че са му дали 35 лева, за да подпише едни документи и са му харизали банката, която поискал да бъде затворена и да влязат квестори в нея, защото не му се занимавало с по-крупни кражби, отколкото с тези, с които е свикнал.


Като нищо реалността е доста по-абсурдна от горния текст, отсъдиха хора, следящи адекватността на различните страни по казуса КТБ.


zhelyo

Би ли ви изненадало такова стечение на обстоятелствата около КТБ?

Избери отговор!
Край