Бебе проговори на Python, таткото в потрес, с майката знаели само JavaScript

Mar 6, 2023     zhelyo     8683
Настоящата сензация е платена публикация с цел да ви повиши осведомеността за съществуването на хубав кариерен избор. Прочетете я и изпратете богатото си на успехи и умения CV, в тоя сайт случайни читатели не влизат.

HELLO WORLD - Бебе на 11 месеца зарадва половината си родители и потресе другата половина, след като изговори първите си думи.

Бащата се свърза с медията ни, за да сподели историята си и да потърси съвети как да постъпи, след като с жена му не владеят Python, а рожбата им е проговорила именно този програмен език.
"Майка ѝ е усойница, това може да е някакво по-приемливо обяснение защо бебка говори Python" - все още има надежди, че бебето е негово номиналният татко.

"Сигурно се е записало в някой курс онлайн, цъкайки реклама на телефона, без да иска. Приспиваме го с песнички и клипчета и това е разумното обяснение" - обясни мамата, подложена на известна доза недоверие.

Близки до семейството коментираха, че родителката разполага от работодателя си с карта за спорт и е възможно при посещение в басейн да е заченала непорочно от другиго, но експерти окачествиха хипотезата като налудничава, тъй като никой JavaScript developer не припарва до вода, тъй като тя съдържа микроби.

Самото бебе вече кандидатства за позицията Game Backend Engineer в Evolution, защото обича да си играе, да папка и спинка.

Защо бебето знае Python?

Избери отговор!
Край