Бащата на Кирил Петков ще бъде новият главен секретар на МВР

Sep 4, 2023     zhelyo     2148
ПП - Петко Петков ще бъде новият главен секретар на МВР, предложен от носещата инициалите му партия, половината от лидерите на която му се пада син.

"След дълъг размисъл реших, че най-добрият човек за тази позиция е баща ми. Той е от добрите, честен, почтенен и има черен колан. Сигурен съм, че ще направи отлична работа" - успя да каже Кирил Петков

Не!коалиционният партньор на ППДБ - ГЕРБ подкрепи назначението и пожела на Петков старши успех в прекършването на гръбнака на престъпната медуза, сковала България.
"Всеки приятел на Алексей Петров е и наш приятел. Г-н Петков бе мост за преговори за ключови държавнически решения и е логично той да получи официален пост, за да продължи дръзновението си" - обяви лично Бойко Борисов между аквариумите в Партийния дом.

Назначението на Петко Петков за главен секретар на МВР предизвика бурни реакции в обществото, като едни обявиха, че това е шуробаджанащина, докато симпатизанти на управлението описаха назначението като глътка кадрова свежест начело на една от най-важните институции в страната.

Е кой друг да бъде?

Избери отговор!
Край