Таксиметрови шофьори правят партия "Или бакшиши, или пак Шиши!"

Aug 8, 2022     Radoslav Nedelchev     3944
ЩЕ Я НАПРАВЯТ ТАЯ ДЪРЖАВА - От Националния таксиметров синдикат са решили да подкрепят създаването на нова партия от таксиметрови шофьори, интелигенти, която ще се казва "Или бакшиши, или пак Шиши!" или просто ИБъ, съобщиха именно те в прессъобщение. 

"Абе, къде е тоя Отец Паисий 11, сефте го чувам, я ми казвай къде да карам. Извинете, а за партията, да, еми новите се видя, че не могат, и ако няма кой да ги замести, оставате си с онзи Кой, затова е време за хора, компетентни, начетени, с позиция" , хвали се един от ръководните кадри на работна обиколка с автомобила си на лайв видео.

Изтъкват, че голямото предимство на таксиметровите шофьори пред останалите политици е, че първите по цял ден инспектират работата, която е свършена от пътищарите и място за скатавки, изтичане на средства в неясни дълбоки джобове нямало как да има, без да го хванат.
 "Такси, макси?", добър ден? Къде да ви закараме, е то ей го де тука, я ползвай тротинетка бе! Айде, че ме питат тука за партията. Ей, съсипаха я тая държава!", коментира новината и леко кисел варненски бакшиш. 

"Всичко опира до това да дадем на държавата, държавата е като колата. Ако я счупят, трябва да знаеш при кого да я закараш на ремонт. Е, кой знае по-добре сервизите от нас?"  

Жълтото също така неслучайно било освен кралски цвят и цветът на такситата. Случайности нямало в този живот и истинската промяна идвала. Българският народ трявбало само да се вдигне, да си хване такси и да иде да гласува.   

     

  

Очаквахте ли смешката за съсипването на тая държава?

Избери отговор!
Край