Атака внася закон за защита на православния секс

Jan 29, 2015     zhelyo     6867
АМИН - Политическа партия Атака внесе в Парламента закон за регулиране на сексуалните отношения сред населението спрямо православните християнски догми, за да се спре содомизирането на нацията, тръгнало от американските филми и американския интернет.


"Сексуалният живот на българите е Содом и Гомор. Редовно следя с бинокъл съседите и направо ме е срам от това, което виждам. Всичко идва от Америка, защото в Русия се води здравословен полов живот между бракувани зрели мъже и жени в мисионерска поза два пъти седмично с цел зачеване" - споделя въжделенията си в типичния си ядосан стил депутатката Магдалена Ташева.


В новия закон ще бъдат заложени санкции за практикуващите сексуални практики извън православно допустимите отношения в полза на продължаване на човешкия вид от брачна двойка хетеросексуални арийци, както и да бъде забранен за нерелигиозни и представители на неправославни религии, тъй като бракът в Библията е позволен само между двама вярващи, а без брак не може секс. 
"Извънбрачните връзки, прелюбодеянието и развратът са това, което подрива устоите на нацията" - обяви Волен Сидеров по време на телевизионното си предаване Не!Делник по ТВ Алфатар.


От Атака припомнят, че предстои Русия да нападне България, а обикновено руските войници трябва поне този път да са наясно, че не може секс с която мома си искат, ако няма да се оженят за нея, че да не стане като 1944-а.


zhelyo

Какъв сте спрямо православните сексуални стандарти?

Избери отговор!
Край