Америка за България купи за $120 милиона руското посолство, правят приют за хомосексуални кучета

Jul 4, 2022     zhelyo     19633
ПЛОЩАД СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ - Овакантената база на посолството на Руската Федерация бързо си намери нов собственик, след като късно снощи бе продадена от посланик Митрофанова.

Фондацията Америка за България, която тайно дава по $4000 долара месечно на български родоотстъпници, за да препоръчват на близки и роднини промиване на мозъци чрез Нетфликс и пиене на Кока-Кола, е предложила $120 милиона на ръка, за да се сдобие с имотите в рамките на цялото каре между улиците Незабравка, Латинка, Никола Мирчев и булевард Драган Цанков.

Освен парите вече бившата посланичка на Русия у нас е уговорила за себе си къща във Флорида, а също така и зелена карта за живеещия в изгнание в Хърватия неин брат Алексей, бивш руски депутат и автор на еротичен филм, в който има герой джуджето Вова.
На мястото на вече бившата руска дипломатическа мисия в София ще се помести приют за хомосексуални кучета, биолаборатория, уъркшоп за кето козунаци и станция за втечнен руски газ, купен от САЩ и препродаден на България на четворни цени.

"Котките са гей-кучета, това е светотатство! За това ли руснаците даваха животите си за нас при Битката при Онгъла?" - възмутен бе човек, вярващ във всичко, написано някъде.

Трябва ли руснаците да ни пуснат ядрени ракети?

Избери отговор!
Край