Ново 20! Преасфалтират цялата държава

Mar 26, 2018     Asensio     3987
НА ЖЪЛТОТО ПАВЕ - Нацията тържествува! Парламентът обяви, че смята да преасфалтира цялата страна и то в най-кратки срокове.

От публикувания план разбираме, че ще имаме цели 15 магистрали, свързващи всички най-далечни точки на нашата Татковина, като ще има и една бонус, която ще е по границата и ще играе ролята на огромно околовръстно.

Накрадохме се и вече си имаме всичко. Даже взе да ни омръзва“, креснаха депутатите в един глас от скромното ни Народно събрание. Още утре се организира събор на жълтите павета по случай изявлението и очертаващото се светло бъдеще за всички нас.
ЕС веднага поздрави нашите народни представители и за пореден път ни даде за пример на всички останали мързеливи членки в съюза. Президента пък обяви, че ще награди с орден „Стара планина“ всички членове на настоящото Народно събрание и, че се вдъхновил от тях да вземе и той да направи нещо хубаво за нацията.

След приключването на всички магистрали до края на годината се предвижда и стартиране на изграждането на още 4 атомни електроцентрали, както и изтрелване в космоса на първата по рода си „Българска космическа станция“.

Ще участвате ли в тези грандиозни проекти?

Избери отговор!
Край