Защо да НЕ се разстройвате, ако чаканият мач завърши 0:0?

Apr 14, 2021     zhelyo     2386
0:0 не е резултат, за който повечето футболни запалянковци си мечтаят, но пък това е равенство, от което вие, като хазартни ентусиасти, може да спечелите, дори да не сте заложили на него. Ако сега се чудите за какво говорим и гледате екрана в недоумение, то тогава най-вероятно не сте запознати с офертата Cashback, която е само един от многото Efbet бонуси в НостраБет.

 

Как работи Cashback в Efbet?

 
Ако двубоят завърши с нулево равенство и вие предварително сте направили своя единичен залог на даден футболист за отбелязване на първи или последен гол, или изобщо някакъв гол в конкретната среща, то отговаряте на всички условия. Efbet ви дава възможност да си върнете парите, които сте вложили, и с тях да направите друг залог в раздел “Спорт”. На повечето хора им е познато, че подобен залог се отменя, в случай че футболистът, на който се заложили, не влезе в игра, но при Cashback дори това няма значение. По този начин компанията ще ви спести разочарованието от резултата, а вие ще може да дадете на своите пари “втори шанс” за потенциална печалба.

 

Какви други интересни бонуси се предлагат в Efbet?

 

Покана за “Презареждане” е любима на всички потребители оферта. С нея имате възможност да получите 100% направения бонус, но за да се случи това, трябва стриктно да познавате правилата, така че побързайте да се запознаете с тях. Силно подобна на “Презареждане” е и офертата “Matchplay”, която е специално за онлайн казиното на Efbet и отново е с покана. Ще спрем до тук, но само ще ви кажем, че тъй като брандът разчита на активността на своите клиенти и постоянно търси начини да демонстрира благодарността, ежедневната томбола, която се организира, е поредният израз на това. А за вас тя е само още един начин да спечелите. Залозите, които правите, ви трупат талони за участие, така че - дерзайте!

 
Всички споменати до тук оферти, бонуси и възможности са достъпни както за клиентите на сайта, така и за новите им потребители, така че пред вас не стоят подобни ограничения. Но за “пресните” си попълнения компанията предоставя възможност за спечелване на начален бонус до 200 лв.

Край