Васил Божков се зае и с танцьорите от село Марково, прати Павел Колев да направи одит

Mar 8, 2019     zhelyo     5755
СЕЛО МАРКОВО - Санкционираният от НАП самодеен танцов ансамбъл на с. Марково да не губи надежди за лиценза си за Европейските клубни турнири.

Такъв сигнал дадоха приближени хора, считани за десни ръце на бизнесмена Васил Божков, които обявиха от негово име, че ще направи всичко по силите си, за да оздрави закъсалия финансово клуб.

Както е известно, танцьорите не издавали касови бонове за събираните помежду им суми на стойност между лев и два, което доведе до светкавичен удар от НАП, но според запознати лично Бойко Борисов е повелил да се помогне на самодейците.
Бившият директор на БФС и настоящ на Левски Павел Колев вече пътува към пловдивското село, за да обясни какви са инструментите за отсрочване на дължимите милиони от ансамбъла към държавата, така че УЕФА да даде зелена светлина за участие в ЕКТ.

"Всичко е поправимо, но ще се наложи да орежем финансирането на танцовия ансамбъл, за да го оздравим. Вече сме пуснали в OLX няколко стола и чифт цвички, за да покачим приходите" - споделят блиц оздравители от търкащия бранш.

Ще бъде ли оздравен танцовият ансамбъл на с. Мирково?

Избери отговор!
Край