Швеция - България (Предварително по минути™)

Oct 10, 2016     zhelyo     13531
Швеция ни се е паднала без Златан. Ние сме им се паднали с целокупното ни неумение да изглеждаме като нещо по-добро от Сан Марино. Ето какво ще ни се случи:

'Химни - Още при пеенето нашите се разминават и вече към "ти си земен рай" всеки пее в свое темпо, някои го извъртат на чалга, а други - на джаз и най-вече стила джазтапраста.

'Начало - Нашите бият центъра, опитвайки се да си придадат тъжно изражение все едно им пука като репетиция за предстоящите центрове, които имат да бият.
'5 - Наши футболисти тръгват да обикалят домовете на шведите, представяйки се за свидетелите на Пайе, Гризман и два пъти Гамейро.

'11 - Наличието на Виктор Линдельоф в състава на домакините води до убеденост сред 32% от зрителите, че на терена играе Калин Вельов.

'15 - Живко Миланов официално е признат за първия по рода си квантов бек, който едновременно е покрил зоната си и не я е.

'22 - 1:0! Хубав гол за швеците, като естетите от ла фурия алкохола не се месят в атаката им, а се наслаждават на многоходовата комбинация.

'28 - Удряме греда, дано да е за късмет.
'35 - Владо Стоянов отива до ИКЕА, след като казва: "Пичове, толко съм гладен, че мога да изям кон".

'43 - 3:0! Нападателят Джон Гуйдети е прав да се казва така, щото наистина гу ядеми и швеците от 1:0 някак си направо на 3:0 отиват.

'Почивка - Нацията жадува да чуе коментарите на гостите в телевизионното студио, които със сигурност са хора, които за последно са вълнували някого по време на раждането си.

'48 - Безумната форма на националния отбор става обект на запис на разговор между Янева и Ченалова. Според тях Борисов заповядал да сме зле, за да изглежда до 2 години приемлив за поста център-нападател, така че като най-после спре завинаги да е премиер, да има с какво да се занимава, щото контрабандата вече е спряна

'53 - Светослав Дяков се престрашава и докосва топката, без веднага след това да избяга на 25 метра от нея.
'60 - Удържаме резултата, но докога, след като шведите излизат, след като са решили да почиват 30 минути на полувремето.

'69 - Фенове на Левски не издържат и излизат с декларация, че мача в събота не е Вечното дерби, само прилича на него по интриги, напрежение, скандирания и опити да бъде спечелен преди двата тима да покажат, че не знаят футбол.

'72 - 3:1! Всичко е добре, когато свършва добре. Нацията излиза по улиците в еуфория.

'79 - 4:1! Всички са още по улиците и никой не разбира, че шведите са се врязали в отбраната ни като пръдня в асансьор.

'85 - Настоявате за промени във футбола и оставка на цялото БФС. В коментар №176 в спортен сайт, не някъде съществено.
Край. Пак, че го дочакахме!

Защо сме зле?

Избери отговор!
Край