Сестрата на Джо Диксън с къща и бутик в Барселона

Jun 11, 2021     zhelyo     5216
НА ДВЕ МИНЕРАЛНИ ВОДИ - Нови разкрития излязоха наяве около мистичната фигура на заявилия готовност да инвестира $250 милиона в Mall Георги Аспарухов Джоузеф Диксън.

31-годишният милиардер е бил засечен от фенове в сладкарница заедно с Благой Георгиев, които настояли да получат повече информация от бъдещия собственик на клуба им, от което изкопчили признание, че има по-малка сестра, която е в Барселона.

Легендата на Манчестър (Юн) и ЦСКА допълнил, че тя има къща с басейн и се издържа от бутик за чанти в небезизвестния испански град, като само преди година е била омъжена спешно в обредния дом на Лъвов мост за непознат за нея бизнесмен.
На настоятелните въпроси кой би инвестирал 250 милиона долара в неизплатени заплати, осигуровки и други дългове, а наред с това и да вдигне търговски център в Сухата река, англичанинът уверил привържениците на синия клуб, че това не са много пари за хората, които му се доверяват и дори са малко, и ако те поискали, можели да си купят много по-скъп и хубав клуб.

За да тушира напрежението с недоверчивите фенове Диксън резервирал и предплатил целия Найт флайт в Студентски, където да отидат и да се повеселят.

 

Вярвате ли на Джо Диксън?

Избери отговор!
Край