След провала на Боримиров и Сираков: Левски връща Цола Драгойчева

Sep 17, 2013     zhelyo     7569
След като нито Даниел Боримиров, нито Наско Сираков доведоха организацията в Левски до стабилизиране, а отборът е на второ място във втората половина от таблицата, собственикът Тодор Батков предприе крути мерки.


"И Наско, и Дани са добри момчета, но явно ни е нужно нещо повече. Ако другарката Цола Драгойчева не помогне - няма кой. Доказала е през изминалото столетие, че "сините" успехи се дължат до голяма степен на директорските ѝ способи, така че ѝ имам пълно доверие, че ще изведе отбора от дупката" - споделя левскарският бос.


Очаква се за дясна ръка на Драгойчева да бъде назначен и Ангел Солаков, който според Батков е доказал уменията си да мотивира, а и да демотивира, ако има нужда някой да бъде снишен и да не знае много.
"Цола е председател на  Общонародния комитет за българо-съветска дружба и ще помогне при нещата с Газпром, вместо да ми се юрне на Сафари. От онова ходене на Сафари, дето паднахме от Тампере, заради Наско тръгнаха нещата на зле" - развълнува се Тодор Батков, преди да заспи под мустак.


Според източници от клуба Драгойчева вече е започнала работа по кадровите изисквания на Славиша Йокановия, като му е обещала да освободи ненужните играчи чрез Народен съд.

zhelyo

Ще успее ли др. Драгойчева или завръщането ѝ ще бъде също неуспешно като това на Сираков?

Избери отговор!
Край