Не!Брежна единайсеторка: Отбор от политици

Sep 12, 2013     zhelyo     5139
Новата рубрика на Не!Засада се казва Не!Брежна единайсеторка. В нея ще се предлагат най-добрите 11 по дадени разнообразни признаци, като признаците ги давате вие, нашите читатели, или ние, нашите писатели, ако ни хрумне нещо.


Първият тим е от родни политици, понеже те са актуални и са почти толкова смислени, колкото мекичкото на ухото на Марио Балотели. Схемата не търпи критики - 4-4-2, диамант, с офанзивен и дефанзивен халф. Диамантът е фалшив. 


Вратар:
На вратата е необходим човек с ловки ръце, добро пласиране и гъвкав, слагаме Иван Костов. Йогата е бонус.
Защита:
На левия бек трябва нещо ляво и да е отзад, което ни кара да пласираме външният министър Вигенин. За десен бек слагаме Искра Фидосова, защото ни трябва фул бек, а какво по-фул от нея? Централната двойка защитници е дуото Местан-Доган, които ще се закачат с обръчи и няма да пускат никой.Халфове:
Среден опорен ще бъде Волен Сидеров, защото има манталитета на зъл пинчер и няма да пусне разни колониалисти в нашата половина. Ляво крило ще е Станишев, защото да си взаимодейства с левия бек. Дясно крило ще е Яне Янев, за да има кого да целим със семки от сектор В и да се присмиваме, че тича като момиче. Плеймейкър слагаме да бъде Мая Манолова, защото е човекът с най-големи топки в Парламента и ще може да поеме отговорността и да пусне пасове като по черешова костилка.Нападатели:
Все пак ще имаме и професионалист - Бойко Борисов е футболист №1 за 2011-а година и игра е на принципа "тия противници мое ли да ги *****, или не мое", което всява страх в опонента. Отпред ще му партнира Делян Пеевски, който при негативен развой на мача ще се обажда в медиите си да го пишат направо победа за нас, без да има значение как е свършил.


Треньор:
Любен Гоцев. Малко стари тактики ползва, но пък познава играчите и знае кога и как да ги замени с по-добри.


Предложенията за каква Не!Брежна единайсеторка очаквате, пускайте като коментари отдолу или крещете силно на глас!
zhelyo

На кое място ще завърши този отбор?

Избери отговор!
Край