Марибор - Левски (Предварително по минути™)

Jul 14, 2016     zhelyo     7630
Европейското свърши, но еврофутболът тепърва започва! Ще успее ли Левски да надвие именития си съперник, реализирайки добър турнирен резултат? Или пък симпатизантите на ЦСКА тази седмица ще припознаят Марибор за наследник на своя клуб?  Ето:

'Начало - Предстои половин час възхита от това как в шибаната Словения може да направят цял хубав стадион за 20 милиона. Че и с козирки.

'8 - Люпко Петрович запоява подготвяните си изненади за Марибор, като първата е пиратки.
'13 - Група фенове на "сините" пристигат на стадиона чак сега, след като са объркали Словения със Словакия. Добре, че това са ситни страни.

'29 - Мачът изглежда като вдъхновен от Евро 2016 - липса на зрелище, която примиримите с това хора наричат тактически сблъсък.

'36 - Нова изненада от Люпко - заспива на скамейката.

Почивка. Всички отскачат за 15 минути на Клекало бийч, защото само там е истинска почивката през летните горещини.

'49 - Левски изглежда немотивиран и дори Веско Минев прави груби фалове с нежелание и после се псува сякаш го прави по задължение.
'52 - Люпко с поредна изненада, като дава наставления на Боян Йоргачевич да се пробва като нападател, щото само той имал хъс в тоя отбор.

'65 - Първи удар в една от двете врати, който бива спасен с лекота от един от двамата вратари.

'71 - Миливое Новакович, който е на около 98 години и е живата история на Литекс, влиза като резерва с екип на ЦСКА.

'83 - Финална изненада на Люпко Петрович, който междувременно е изпил няколко ракийки, разгорещил се е, нахлува на терена и предлага на съдията да го привлече в Левски, оплаквайки му се, че никой не иска да идва.

Край. Всичко остава за реванша, където всичко ще бъде оставено за догодина.

Какво е 0:0?

Избери отговор!
Край