Мъри наследява Мойс в Юнайтед, води Живко Миланов

Mar 19, 2014     zhelyo     12252
МАНЧЕСТЪР, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - Ръководството на Манчестър Юнайтед обяви, че се отказва от даването на нови шансове на Дейвид Мойст и ще го освободи от мениджърския пост, преди клубът да изпадне от А групата на Англия.


Наследник на рижия спец ще бъде Станимир Стоилов, който намекна, че след реванша за Купата между Ботев и Левски е решил да напусне "канарчетата".


"Манчистър се нуждай от ристарт. Наследството на сър Алекс Кривия е голям товар за плещити на всеки човек - дали роден в Шотландия или в Хасково. Аз имам своити идеи и ще се опитам да ги реализирам. И пак казвам - нужно е време, за да се оттърси тима от наприжението" - сподели Стоилов на първата си пресконференция като мениджър на Манчестър Обединено.
Очаква се още през лятото в тима да акостира Живко Миланов, който да стабилизира зоната на десния бек, а е възможно липсата на Пол Сколс в центъра да бъде компенсирана от Николай Димитров - Хичо, ако Юнайтед може да си позволи трансферите на двамата.


Междувременно стана ясен и наследникът на Стоилов в Ботев - Николай Бареков, който е осъзнал, че всичко у нас зависи от него и се е обадил на Цветан Василев да го назначи независимо.


zhelyo
 

Какво ще постигне Мъри начело на Юнайтед?

Избери отговор!
Край