Ман Сити - Тот Спър (Предварително по минути™)

Jan 20, 2017     zhelyo     5659
Тотнъмчето вършее в Ла Лига Албионола или понародному - Английската Професионална Първа Лига. Ман Сити са следващите жертви или пък ще нанесат шамар и ще приземят летящите севернолондонски коне. Да видим.

'Начало - Служители на Столична община се събуждат от началния сигнал и почват да се правят все едно не са спирали да осоляват и разчистват подлезите.

'7 - Да Бройне си е турил плитки и прилича на Пипи Дългото Чорапче. Бакари Саня е г-н Нилсон.
'13 - 0:1! Хари Кейн от голове няма време да поздрави Тони Найка и Асенчо Таксито. Дано поне преди легане да целува Иконата.

'19 - Пепчето Гуардиола трепери, щото по жълтите медии пишат, че соросоидите ще му организират Майдан.

'27 - 0:2! Спас Делев Али финтира Отаменда Стоянова и я центрирва на Хари Кейн за втория. 

'30 - Гуардиолата го плашат с импийчмънт, той се оправдава с руски хакери и ало измамници, които са го измамили да хвърли Яя Туре в сак от балкона.

'35 - Снегорин се поврежда на терена и Ерик Даяр и Сабалетата го вадят. Тия здрави селски момчета, които не се боят от малко ръганица!
'Почивка - Пепчето Гвардьола се разридава неудържимо, моли Яя Туре за прошка и обявява, че само той може да обърне футбола.

'46 - 1:2! Яйчето Туре постъпва мъжки и почва да обръща мача.

'51 - КАТ спират Яя Туре, че кара без колан и щото е британският КАТ, го арестуват. Не му минава обяснението, че е снимал клипче поздрав с Трепни за брат си Кольо Туре и е трябвало да е без колан, за да не го помислят пичките за путьо.

'57 - Ман Сити хвърлят последователно по 50 милиона за халф, който да не е гърчав, но китайците всеки път дават по 50 милиона горница и ги надцакват.

'60 - Сититата най-после пълнят празнотата в центъра на терена с Росен Плевнелиев, на когото е казано, че за всяко докосване на топката от Тотнъм, Путин печели по 20 квадратни метра Украйна.
'62 - Плевнелиев е изваден, след като не успяват да го разубедят, че тики-така не е ведър танц с подпляскване.

'65 - Влиза Обама, който е нещо между Чавдар Янков и Нванкво Кану.

'69 - И Обама излиза за 3-second violation в подкошието и последвал travelling, щото се смята за Денис Родман. Без забежките по Ким Чен Ун.

'74 - 1:3! Хари Кейн му писва от хумористичния сюжет, разиграван цяло второ полувреме и зашива едно воленце между ушите на вратаря, иронично наричан Браво.

'80 - Сержо Агуеро му става лошо от студа и отива да се сгрее в трамвая. И той е от СДС.
Край. Последните 10 минути са достъпни само в Не!Новините Премиум срещу четрийсе лева на импулс!

Как Тотнамчето ще се издъни, за да го мине Арсенал?

Избери отговор!
Край