Малта - България (Предварително по минути™)

Jun 12, 2015     zhelyo     8680
Дербито на група H - не като Никарагуа, а като Нондурас - предстои! Вече няма слаби отбори в Европа и няма как да подценим костеливия орех Малта - която е в топ 5 на малките островни държави в Европа наред с внушителни имена като Кипър, Фарьорскте о-ви, Исландия и други няма. Ето какво да очакваме:

'Химни - Малтийците не ни освиркват химна, което е признак на слабост, която трябва да използваме.

'Начало - Нашите бият център със сключени зад гърба пръсти в надеждата това да не им се налага повече тоя мач.
'4 - Българският тим стои на терена.

'5 - Ивайло Петев е доволен как българският тим стои на терена, защото можеше мачът да е в събота и футболистите да са сутрешни и да залитат прекалено много.

'9 - Владо Гаджев е в екстаз как му стои екипът.

'10 - Екипът се срамува.

'15 - Светослав Дяков е санкциониран с жълт картон, след като забравя, че не играе в А група.
'21 - Паметникът на Цар Самуил е единият от защитниците ни, защото приликата му с Трифон Иванов и строгият светещ поглед биха отблъснали повече противникови атаки от кашкавалените момчета.

'29 - Валери Божинов сменя осми клубен отбор от началото на мача.

'32 - Ивелин Попов обяснява на малтийците, че руснаците са дали за негов трансфер повече, отколкото струва цялата им страна, и трябва да го пуснат да вкара гол.

'37 - За жалост Чъкс Нвоко и Стефан Джилио не игрят, с което се изчерпват познанията ни за малтийския футбол. Имаше май и един Богданович в Локо, но и той е пенсионер сигурно.

Почивка - 0:0. Оптимистите смятат, че голът се пече. Песимистите смятат, че голът ще е за Малта. А реалистите са излезли навън, щото е петък вечер.
'47 - Първи изстрел в мача към една от двете врати, след като Георги Миланов стреля към една от двете врати в тъч.

'58 - Малтийският отбор се е прибрал, което не помага на нашите, понеже малтийците са си взели вратата вкъщи.

'62 - Боби Михайлов звъни на Васил Божков да му предложи бартер - лиценз за А група и Евротурнирите срещу това Еврофутбол да напише, че резултатът е 0:1.

'63 - 0:1!

'64 - Пазим резултата, Петев го е яд, че не е взел Георги Петков за вратар. 
'69 - Бойко Борисов праща НСО да пази резултата.

'78 - Пазенето на резултата ескалира, футболистите ни купуват презервативи, сейфове, помощни колелета и всичко с таг safety от ebay.com.

'83 - Фейсбук-обществото е разделено между недоволстващи от малокалибрения резултат и такива, искащи гордост с постиженията на родния спорт, недоволни от това, че се омаловажават успехите на националите.

'88 - Целият ни отбор ляга на терена и заспива, а докато малтийците и съдиите разбудят няколко човека, другите пак заспиват. Печелят време и мач!

'Край - Милиони чакат националите на летището, за да ги поздравят за подвига и да им се извинят за съмненията.

Колко екзалтирани ще сте, ако бием Малта?

Избери отговор!
Край