Лудогорец вдига Трибуна Боци в чест на Бойко Борисов

Jun 10, 2015     zhelyo     5152
РАЗГРАД - Секторът за гостуващите фенове на стадиона в Разград ще се казва Трибуна Боци след завършването на ремонтните дейности.

 
Клетката, на която са посрещани симпатизантите на противниковите отбори, ще бъде оборудвана с хеликоптерна площадка, магистрала на 3 нива и малък параклис за молитви съдията да е честен.


След като легендарната Трибуна Моци бе построена с държавни милиони, сега от клуба са решени да съберат пари за строежа на новата трибуна от маркетинг, продажби, за да затвърдят бизнес модела си, като планират капацитетът на Трибуна Боци да е цели десетина места.
"Признателни сме на г-н Борисов, той е нашият най-любим гост. Затова срещу Трибуна Моци е нормално да застане Трибуна Боци!" - възхитени са феновете, събрали близо 5000 лв, за да покрият гостуването на премиера миналия месец, защото той живее с едната премиерска заплата и даже не може да ходи по магазините.


Междувременно собственикът Кирил Домусчиев реши новият треньор на Лудогорец да е Луис Енрике, който нямал право да откаже, защото щял да бъде наречен олигофрен по телевизията.


zhelyo

Какви екстри трябват още на Трибуна Боци?

Избери отговор!
Край