Кметът на Симитли: Бербатов има канадско гражданство и не искаше Методи Лалов в изпълкома

Oct 13, 2021     zhelyo     3593
НДК - Кметът на Симитли Апостол Апостолов отговори защо е сменил на 180 градуса позицията си спрямо Боби Михайлов и го подкрепи за преизбирането му вчера.

"Бях подведен през май, когато обявих, че ще правя свое паралелно БФС. Бербатов очевидно е с канадско гражданство и лъже народа за промени, прозрачност и нов морал. Защо не покани Методи Лалов в изпълкома? Никакви промени няма!" - обяви легендарният кмет и ръководител на Септември (Симитли).

Той обяви, че дори Боби Михайлов да не е уредил сина му в изпълкома на БФС, той си остава по-истински българин от Бербатов, който не обещава гръмки работи, които няма как да станат реалност.
"Пиян Боби, весел креват" - смигна Апостолов под аплодисментите на Венци Стефанов, Камен Костадинов, Наско Сираков и други стожери на футболната игра, обещаващи скорошни успехи на национално и клубно ниво, които да върнат феновете по стадионите, стига да няма мерки срещу панедмия.

По-късно делегатите бяха информирани, че Бербатов всъщност няма канадско гражданство и явно някои футболни деятели се подвели от други актуални теми в дневния ред на обществото, но мнозина припомниха, че е лансирал в кандидатските си листи само хора, чийто пик в кариерата е бил по времето на НДСВ като Мартин и Стилян Петрови, които даже били роднини.

"Нищо, здраве да е! Наздраве да е!" - заявиха те със сладък спомен за отминалите предизборни банкети.

Ще продължи ли промяната Бербатов?

Избери отговор!
Край