Домусчиев: Съдиите не свирят за нас, а за България!

Apr 1, 2014     zhelyo     4869
РАЗГРАД, БЪЛГАРИЯ - Собственикът на националната кауза Лудогорец коментира съдийството от мача с Ботев в неделя, завършил 1:1, като обяви, че реферите са подкрепили България.


"Да, тази дузпа бе по-измислена от сценарий за комедиен български сериал! Но това бе в името на България, защото при нас се работи най-правилно и имаме най-добрия отбор" - отсъди гордо Домусчиев.


Според бизнесмена е нормално най-добре организиран и имащ най-скъпи маркови анцузи тим у нас да получава помощ и от съдиите, защото е единственият тим у нас, събрал над 30 000-на публика на свой мач в последните няколко сезона.
"Няма нужда от феърплей, когато на масата е една национална кауза. Апелирам другите отбори да излизат с човек по-малко срещу нас, иначе не сте никакви българи, а сте просто злобни комплексари, които ни завиждате за това колко хубаво може да гардира топката Върджил Мисижан Виденов и как Владо Стоянов напомня на легендата Оливер Кан" - ескалира в сравненията най-успешният инвеститор в български отбор напоследък.


Очаква се Лудогорец да стане шампион за трети пореден сезон, но все пак Домусчиев обяви, че съдиите ще получат премиите си при краен успех, а не предварително.


zhelyo

Вие свирите ли за Лудогорец?

Избери отговор!
Край