България - Саудитска Арабия (Тото по минути™)

Nov 13, 2017     zhelyo     6203
България домакинства в Португалия на тото-мач със Саудитските Роботки. Дано нацелим уговорката, та и народът да захлеби покрай изедниците!

'Химни - Саудитският е по-танцувален, но след 20-ина секунди се чува алау акбар и танците замръзват.

'9 - Символичните гости са пуснали в състава си женски роботи, които не са се забулили с бурки, а просто имат инсталиран firewall.
'17 - Петър Хубчев собствено губи интерес от този безсмислен мач и сещайки се за Емо Костадинов, заспива.

'35 - 0:1! Саудитска роботка нахлува през защитата ни като бежанска вълна, подкрепяна от фондации в СА, и топката минава под плонжа на Пацо Тигъра като че ли през дупката под оградата на границата.

'44 - Ивелин Попов осъзнава, че въпреки че от 3-4 години е най-добрият футболист в националния ни отбор, надали са много децата, които цъкат по кварталите, мечтаейки си да станат като него, като порастат. Пие два аулина.

Почивка. Роботите имат fast chargе на литиево-полимерните слънчеви батерии.

'53 - Нашите са си донесли фини прахови частици в белите дробове и по сигнал ги кихат, за да задръстят охлаждането на роботките и да ги забавят.
'68 - 1:1! Спас Делев изравнява, след като детекторите за движение на вратарката-робот не са калибрирани и всичко под метър и десет го отчита прекалено късно.

'69 - 2:1! Пълен обрат, защото независимо дали на терена има торби с месо и кокали или машини, футболът винаги ще се играе от саковете с пари.

'74 - Боби Михайлов праща масово съобщение по вайбъра на всички 19281821 клубове, членове на БФС за предстоящата подкрепа на следващия партиен конгрес.

'81 - С приходите от двубоя Саудитска Арабия поръчва на Алпийска Фирма Дъглас да санира джамията в Пазарджик с по-абсурдно зелен цвят от сегашния.

Край. Ако някой знае други тотаджийски уговорки, да ни пише във фейсбук, за да захлеби народа.

Заложихте ли апартамента на тая обръщалка?

Избери отговор!
Край