Ботев - Локомотив (Предварително по минути™)

May 15, 2019     zhelyo     4697
Драматическият футболен сезон е към своето окончание, а една от ключовите в световен мащаб стъпки за това е финалът за Купата. Пловдивски, но в София. 

'Начало - Придошлите в София от всички ъгли на страната дюдюкат, че някакви хора без апартаменти в Манастирски ливади и квартири в Дружба са задръстили центъра по любов.

'8 - 1:0! Тодор Неделев отбелязва гол и веднага след това отива да даде интервю как няма да ходи в ЦСКА, защото този слух се появява на всеки негов гол.
'12 - 1:1! Анте Аралица връща един бърз гол, защото и за него имаше слухове, че ще ходи в ЦСКА, та да има повод да се отрекат.

'25 - 2:1! Кристиан Димитров вкарва и се оказва българския Де Лихт, на когото е батко с 3 години, но при нас талантите са по друго летоброене.

'38 - 2:2! Првзжвнонв Умурбаев преодолява Кайзер, който се побърква от дислексия и допуща лековат гол.

Почивка - При толкоз голове надеждите са, че в най-заключителния момент главно действащо лице ще е Еберт Кардосо, за да има хуморчета.

'49 - 3:2! Публиката на Ботев отбелязва с хореографията си.
'54 - 3:3! Мартин Камбуров е получил специално разрешение да поцъка 3 минути за Локо, понеже си е легенда на отбора и кой ще има нещо против.

'63 - 3:4! Вилим Посинкович обръща тенденцията и изважда Локо напред в резултата за първи път в мача и 

'72 - 3:5! Локо се откъсва, след като Крушарси отбелязва чрез изтичане на запис от това как е уредил в този миг резултатът да стане такъв.

'80 - 4:5! Неделев повежда канарчетата към пореден поход, спиращ дъх, сърце и нелегални стриймове в Интернет.

'89 - 5:5! Съдията отива и вкарва, защото ако завърши просто 4:5 ще е прекалено скучно с оглед кви футболи свикнахме да гледаме.
Край. Не виждаме продълженията, защото трябва да покажат половин час клипове с кой евро-кандидат в кое селско читалище е лъгал хората с глупав патос, вместо те да го замерят с камъни.

Ще станем ли изобщо свидетели на нещо?

Избери отговор!
Край