Боби Михайлов: Скоро започва възходът, все още имаме национали, родени преди да стана президент

Jun 7, 2022     zhelyo     6783
БФС - Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов изпитва увереност, че възходът на играта у нас е неминуем. Това той сподели пред единствената медия, на която има доверие в този труден момент - Не!Новините.

"Това е бавен процес, за който са нужни търпение и грижи. Трудно е да се види възход веднага, особено ако се вторачим. Това е като да си гледаш косата нон-стоп. Ще кажеш, че тя не расте. Но тогава защо след месец-два имаш нужда от подстрижка?" - подходи с мъдрост по темата легендарният вратар.

Относно неспиращите обвинения и внушения, че е участвал в уреждане на съдии и мачове на клубно и национално ниво, президентът на футболния съюз обяви, че в лично качество е на финансова загуба от 2005 година насам, откакто оглави организацията.
"Всички знаем, че от футбол у нас не се печели. Само се хабят здраве и нерви. Ето, питайте Венци Стефанов например. Няма за какво да ви лъжа" - споделя огорчен от упреците Михайлов.

"Но всички знаят да плюят. Няма някой да излезе и да каже - майната им на загубите, важното е, че няколко десетки български момчета изкарват пари със спортуване, вместо да продават наркотици и да крадат коли. Не ли?" - изтъкна защитникът на футболната игра у нас.

Трябва ли да остане Боби Михайлов начело на родния футбол?

Избери отговор!
Край