Боби Михайлов: От всичката корупция, шуробаджанащина и посредственост, точно до нас ли опряхте

Oct 16, 2019     zhelyo     12620
БОЯНА - След като спа цял един ден по техника, научена от Емо Костадинов, удари едно дълго ирландско кафе и сетне изходи пиянското си àко, Борислав Михайлов коментира оставката си, подадена по обичайния за нас ред - след като Борисов е казал така.

"Това, че нямаме първенство с реална конкуренция, никакъв прогрес и никакви таланти, излезли от школите през последните 10-15 години, това, че се движим в джипове за стотици хиляди, а трудът ни не струва и една милионна, от това, което сме усвоили по официални и неофициални начини, ли е проблемът на България?" - попита гневен легендарният ни бивш вратар.

България не успя да постигне победа дори срещу Косово, Черна гора и расизма в квалификациите за Евро 2020, за което ще се класират абсолютно всички страни освен нашата.
"Нима футболът ни е сам в целия тоя кюп? Или е отражение на корупцията и посредствеността, която управлява България, окрилявайки удобните хрантутници и отвращавайки нормалните хора? До оня ден - приятел, днес - сред опрасканите. Дано все пак стана консул, като поутихнат нещата." - попита риторично притежателят на риторични коса, трезвеност и ишиас.

"Айде огледайте се, па после плювайте, расизъм имало на стадионите. Ма ние всички се мразим. Бойко, ти мене май не ме уважаваш вече."

Боби ли е виновен?

Избери отговор!
Край