Арда - ЦСКА (Предварително по минути™)

May 19, 2021     zhelyo     4381
Турнирът, който Лудогорец подарява на простосмъртните, тази година завършва с двубой между Арда и ЦСКА. Нека проследим последния съществен мач от сезона в родния ритнитоп.

Начало. 100% от 50-те процента позволена публика са се нагъчкали да си пазят завет, за да се почувстват като на кафене на Витошка или на дискотечка.

'12 - VAR изгонва Любо Пенев, след като технологията е използвана да подслуша помислите му и установява, че е псувал на ум съдията, БФС и срива в цената на биткойна.
'23 - Феновете на ЦСКА отново скандират срещу Бойко Борисов. Тарторът на агитката на Кърджали Цвета Караянчева се възмущава и призовава арденци да нахлуят с нея и да прекратят мача, но не се навиват.

'34 - 1:0! Иван Караджов извежда със силен шут напред Спас Делев, който центрира за Тонислав Йорданов и той вкарва, като фенове на ЦСКА започват петиция тоя гол да се брои за тях, щото техни момчета са го извъртели.

Почивка. Президентът е в ложите и е осигурил радост за публиката - военна демонстрация. Дрон сипва напалм на джипка. На пожарникарите на пистата е позволено само да гледат.

'56 - На трибуните става тихо, защото в сектор Б са сложили да спят 10-те хиляди неприети в детските градини софийски дечица.

'67 - 1:1! Мено Кох надскача всички след корна, поема глътка Космос, и отбелязва един от дежурните си вече голове.
'78 - VAR отказва да разгледа ситуация за възможен груб фал на Пламен Крумов срещу Ото Фон Бисмарк, по същия начин, по който Гешев няма да разследва Пеевски - за да не прави кеф на нацистите и рептилите.

'89 - Мачът е пректатен! FIFA и UEFA идват да си вземат топката и обявяват, че мач в България повече няма да се играе, докато не успеем да обясним БФС, без да използваме псувни или хумореските на Венци Стефанов.

Кой ще чопне Купата наистина?

Избери отговор!
Край