Ученици върнаха 64% от окраденото българско злато под формата на медали от олимпиади

Jan 25, 2024     Дон Асенчо     5442
ЗЛАТЦАТА НА БЪЛГАРИЯ - Макар краденето в нашата вече отдавна окрадена държава да продължава, младите българчета намират нестандартни решения на проблема.

Дневно от България биват изнасяни 43 милиарда тона злато, еквивалентно на брутния вътрешен продукт на Норвегия, Швеция и Ангола, които безвъзвратно потъват в и без това бездънните джобове на прогнилия от поквара Запад. Но бъдещето на нацията доказа, че това не е необратим процес.

"Само за последните две състезания по Информатика българските ученици върнаха на родна територия 93 милиарда тона златни медали, 432 милиарда тона сребърни и 1 трилион гигазилион тона бронз." - коментира учителят от някое ПМГ Николай Костов.
"Това е основната причина родната икономика да върви, въпреки могъщите удари на БРИКС по европейската икономика."

Планът е замислен, задействан и изпълнен от родолюбци в основни и средни български училища, които подготвят нашите ученици с една единствена цел - да върнат в България колкото се може повече злато под формата на медали от олимпиади.

"Наложи се при последната математическа олимпиада да осигурим гигантският товарен кораб Ever Ace, който направи три курса с пълен товар от 235,579 тона натоварен само с медали на българските ученици. Планираме догодина да купим кораба, за да можем да превозваме и медалите по биология, химия и физика." - съобщиха от НПМГ София.

Очаква се медалите да бъдат претопени и превърнати в златен резерв, който да бъде частично разкраден от политици, но нещичко и да остане за бабите и дядовците.

"Колкото и да крадат нашите управници, то ще е капка в морето на това, което предстои през тази година."  - завърши Костов.

Защо не празнуваме по улиците жътвата на ученически медали на международна сцена?

Избери отговор!
Край