Учени от БАН: Без изключение selfie-то е белег на посредственост

Mar 5, 2014     zhelyo     7660
Няма изключения, при които selfie-тата не са признак на посредственост, отсъдиха учени от БАН, които все още не могат да си позволят смартфони поради стандарта, при който оцелява науката у нас.


"Да имаш високотехнологично устройство, което да може да помести в дланта ти връзка с цялото човешко познание, и ти да го ползваш, за да си правиш стотици снимки на физиономията - няма оправдание" - цъкат с език учените ни, които все още не са емигрирали някъде с по-добри условия за развиване на научни дейности.


Както е известно, модата на самоснимането бе подета от съсловието на кифлите и доведена до световен бум от звезди от шоубизнеса, световни политици и някакви хора, които наскоро се бореха за някакъв златен вибратор.
Дори в опит да се пародизират другите selfie-та личала посредственост, тъй като второто най-популярно нещо след selfie-тата били техните иронични имитации, твърдят от БАН.


Междувременно някой предложи на учените да си направят selfie, да се tag-нат и да видят какъв кеф е, преди да злословят срещу тази цивилизационна мода.


zhelyo


 

Правите ли си selfie-та?

Избери отговор!
Край