Телевизии наддават за ексклузивните права за следващата национална трагедия

Dec 16, 2016     zhelyo     7147
ДЪРЖАВАТА - Държавата обяви наддаване за телевизионните права на трагедиите през 2017 година и покани телевизиите да участват.


"Досега ситуацията не беше уредена с права и гледахме по националните телевизии едно и също reality, единствено снимано под леко различен ъгъл. Тези трагедии са източник на високи рейтинги и не бива да ги раздаваме безплатно" - коментираха държавните органи.


В пакета за 2017 са включени ексклузивни телевизионни права за отразяването на природни бедствия, катастрофи, произшествия и индустриални инциденти, битови трагедии. Всички те трябва да са с повече от 4 жертви, а с 4 и по-малко жертви са трагедии за отразяване от всички телевизии.
Телевизията, която спечели търга и закупи правата, ще се радва на ексклузивен достъп до най-горещите точки, репортерите ѝ ще могат да влизат в болници и във всеки един момент ще могат да питат жертви и засегнати безумни въпроси.


Също така спечелилата телевизия ще има ексклузивност в рекламирането на благотворителни кампании и ще може да си слага логото до 200 пъти върху и под краткия номер за дарения.


zhelyo

Харесва ли ви как отразяват телевизорите трагедиите?

Избери отговор!
Край