В неделя при Дикoff: Светослава Рудолф ще говори с извънземна версия на Тато

Oct 21, 2014     zhelyo     5338
МЕЖДУ ДВЕ ЗАРЕЖДАНИЯ НА ВОДА ЗА ПЕНИСА НА САШО ДИКОВ - Тази неделя в Дикoff по НОВА телезрителят ще стане свидетел на първия телемост с извънземното отвъдно, като Светослава Рудолф с помощта на "учените" от Воронеж ще проведе интервю с пренеслия се в извънземно тяло и измерение Тодор Живков.


Чуйте как топ-журналистката влиза в три последователно по-малки огледала на Козирев като в матрьошка, за да симулира вселенската утроба и да възпроизведе светено картофено пюре с 30% повече памет от заредената с електромагнитни благини вода!


Връзката с извънземния Тодор Живков ще разкрие отговори на всевъзможни въпроси посредством странни звуци, които ще бъдат представени като послания от вселенския разум без никаква логическа и научна основа за това, но пък какво лошо в това да се престорим, че всичко това е ОК да се излъчва безкритично в национален телевизионен ефир, все пак вече е прието хората да са упорито тъпи!
Разберете още дали Сашо Диков е съумял да използва пениса си, след като в миналото предаване пи вода с наркотици!


Само тази неделя от 16:00! Или, ако сте извънземно, свържете се с най-близкия професор от Воронеж, за да ви обясни как да гледате.


zhelyo

Обичате ли шменти-капели, съпроводени с учебни видео-ефекти?

Избери отговор!
Край