Студентите по предприемачество сигурни, че няма да последват тези по психология, право и публична администрация

Jun 5, 2019     Македонски     3715
УНИВЕРСТИТЕТИНИ - Всеизвестно е, че образованието на българските младежи е като диетите: като се почне с кисело зеле, не мойш ги накара да хапнат киноа.

"Сигурни сме, че готините ни идеи и широките умения ще ни помогнат да направим България едно по-яко място, където да е хубаво да се живее!", казва Калиман, който по време на изборите обяснявал, как политиците нямат такова значение за икономиката, както фалитът на 25, производството на прахосмукачки с педали, нетуъркването и новата машина за фрешове в офисите.

Препатили студенти от предишните модни образователни вълни - психология, право и икономика пък са заети да не ваксинират децата си, но да ваксинират домашните си любимци срещу Кърджали.
"Няма значение какво е станало вчера, хора! Ето, все повече хора с умения и знания се връщат!", казва пък Седефка, която е критик и влогър за газирани напитки.

Бабите отпред блоковете си люпят семките и са сигурни, че и на тия ше им уври акъла като си извадят, ау, това няма да го пишем.

Пълнички хора, които знаят, че има значение какво е ставало вчера в момента мъдрят как да вкарат безвъзмездни финансирания от 50 милиона евро на фаза Б в обещанията за минимална заплата от 1500 евро, свалянето на санкциите към Русия, никаквите хора с чалми в Европа и еднакъв салам за сите европчани, и десни ценности в лявото.

Добре, бе, кой е прокопсал от висшо?

Избери отговор!
Край