Софийският университет приема ботове за запълване на бройките

Aug 29, 2017     zhelyo     14208
СУ - Софийският университет обяви прием за ботове, които да запълнят незапълнените от кандидат-студенти места сред хилядите специалности.


Каймакът на това, което имаме като висше образование у нас не успя да запълни всичките 96 милиона места в специалностите си поради липса на достатъчно желаещи да прекарат 4 години в учене на неща, които в по-нормалните държави учат по 3 години, преди да отидат в истинския живот и да разберат, че като цяло не са им трябвали.


"Защо да можеш да си пуснеш ботове на CS, а да не може да получим субсидии за ботове, които да учат философия, културология и право?" - оправда се Софийският университет, който вече се е превърнал в отделен организъм, приличащ на Джаба Хътянина.
Разбира се, от СУ обявиха, че ботовете не са с никакво предимство и ако някой човек, куче или зеленчук отиде и се запише в някоя специалност, ще бъде гарантирано приет.


Междувременно държавата отпусна средства за всички ВУЗ в страната да записват трайно безработни в специалности като приложни изкуства и джендър изследвания, където целта е да се постигне рекордна амалгама от западно безмислие и родно отбиване на номера за едната тапия.

Докажете, че не сте бот!

Избери отговор!
Край