След началото на учебната година ще знаем колко тръбопровода трябват за пълненето на Чирен

Aug 16, 2022     zhelyo     4206
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - След около месец ще има яснота относно газовото бъдеще на България. Служебният кабинет сподели, че в момента експертите по темата са в лятна ваканция.

Очаква се, че родните ученици само за няколко дни ще изчислят различните варианти за пълнене и нагнетяване на газовото хранилище в Чирен и възможността за разтоварване на втечнен газ, купен от посредник, втечнен от американци и изсмукан от руснаци.

"Веднага след 15-и септември, само да си раздадат букети и списъци с учебници, учебни тетрадки, помагала и аксесоари" - сподели енергийният служебен министър Росен Христов.
Учениците, решили газовата задача на България ще бъдат наградени - стекче енергийни напитки, две кутии цигари и право да ударят учител в корема, за да станат известни в тик-ток.

"Ако една тръба пълни по 1000 кубински метра на час, а един интерконектор няма поставен тротоар, то за колко време ще се премине от топлофикациите на мазут през октомври, когато зиморничавите хора започнат да мрънкат във Facebook?" - даде примерно условие служебният регионален развивач и благоустройник Иван Шишков.

На кой газ вярвате?

Избери отговор!
Край