Симитли измести Тайланд като екзотична секс-дестинация

Nov 21, 2016     zhelyo     10668
СЛЪНЦЕ ГРЕЕ, ДЪЖД ВАЛИ - За пореден успех за българския туризъм съобщи министърът в оставка на туризма Николина Ангелкова.


Според данни на НСИ, Евростат и форум БГ-Мамма, Симитли изпреварва азиатската държава Тайланд като най-привлекателна екзотична секс-дестинация.


През последните 3 месеца Симитли е посетен от над 9 милиона бели мъже от Европа и Северна Америка, търсещи онзи вид приключения, за които не биха разказвали не само на жените си, но и на много от близките си приятели.
"Симитли е в пъти по-яко от Тайланд. Там нещата горе-долу се изчерпват с играта "тука има, тука нема" като бръкнеш под късата поличка. В Симитли сюрпризите валят из ведро и само трябва да отвориш уста, за да хапнеш снежинките" - споделя впечатленията си 46-годишният Кларк от Северна Каролина, САЩ.


Също така за разлика от страната в Югоизточна Азия, Симитли се посещава и от световния политически елит, като съвсем наскоро за ядене са дошли Силвио Берлускони, Доналд Тръмп, Ангела Меркел, Бойко Борисов на два тура и Дейвид Камерън с прасе.


zhelyo

Ходихте ли в Симитли?

Избери отговор!
Край