Проучване: Инстаграм инфлуенсърите все пак с повече ценз и умения от депутатите

Mar 7, 2019     zhelyo     3575
БАН - Обстоен анализ на уменията, знанията, полезното въздействие над обществото и цялостното социално присъствие отреди: Инфлуенсърите в Инстаграм са по-полезни от депутатите в Парламента.

Обикалящите молове, хотели, ресторанти и фризьорски салони еднакви хора, снимащи се "случайно" с различни продукти и отбелязващи се небезплатно от различни локации, всъщност подкрепят бизнеса и осъществяват за жалост работеща маркетингова дейност.

"Тези хора, макар и удивително скучни и интересни само за кълвящото скучни работи стадо, спомагат икономиката с някаква симбиотична форма на обществен паразитизъм. Наистина помагат. И са много по-евтини" - обявиха изследователите.
Изследването е с цел да се направи съпоставка между традиционните работни поприща и новите, навлезли в обществото през последните години, изглеждащи като някакви изгъзици.

"Докато за депутатите установихме, че само цоцат народна пара. Нещо като доста от колегите ни в БАН, дето работят там, за да ядат в столовете евтино" - заключиха учените.

Депутатите инфлуенсъри ли са?

Избери отговор!
Край