Преходът между зима и лято, известен в миналото като пролет, ще продължи 7 минути

Mar 17, 2015     zhelyo     4454
НАВЪН - Тази година сезонът, номинално известен като пролет, ще продължи цели 7 минути, изкрещяха вестта през прозореца на работните си места учени от БАН, нямащи много финансиране и разчитащи информацията им да тръгне от уста на устра.


Преходът между студено, мрачно, мокро и ледено време и онзи пек, който кара скротумът да се прилепя за бедрата и да се разтегля като крила на прилеп, ще продължи една цигара време, убедени са и врачката на Мусолини, онази истеричната, дето предвеща АД, както и самата Ванга е писала в една от по-непопулярните си книги на Нешка Робева.


През последните години пролетта все повече се свива, след като наред с есента дели мястото за най-претупан сезон при резките температурни промени, обладали планетата ни като потен инженер чистачка в екарисаж. Това е така, защото може, уверени са хора, обясняващи си климатичните промени с нрава на Хера, жената на Зевс, който е една от по-старите версии на Бог.
Междувременно много хора се почувстваха прецакани, че пролетното почистване ще бъде по-дълго от пролетта и ще изяде от лятното цапане.


zhelyo

За какво е пролетта?

Избери отговор!
Край