Правителството обяви, че е изобретило с 12% по-адекватни нови мерки срещу COVID-19

Nov 11, 2020     zhelyo     4188
ЕДИН ОТ ТРИМА ГОВОРЕЩИ ВЕЧЕ НЕ СИ СВАЛЯ МАСКАТА - На пореден извънреден брифинг правителството и Оперативният щаб обявиха, че ще обявят нови мерки в борбата с разпространението на коронавируса.

Според предварителни анализи и опити този път мерките ще са с изключително високо ниво на адекватност, защита и подготовка на обществото и здравните институции - цели 12%.

Досега мерки като миенето на ръцете се редуваха с такива като неходене в парк, а производството на защитни облекла се редуваше с бартер от много агнешко за малко фурми, което видимо не спомогна и ситуацията в момента е напрегната.
"Знаете, мерките са с цел да имаме време да пригодим здравната ни система за задаващата се опасност. Изобщо няма паника, хаос, недостиг на легла, медикаменти и екипировка. Ще подобрим това стабилно състояние с цели 12%" - обяви здравният министър, все още някак си считайки за правилно да подхожда с тон, с който се кара на другите.

Разбира се, предстои в рамките на следващите дни и седмици мерките да бъдат разписани, разяснени, коригирани, отменени, препотвърдени и въведени отново, но спрямо тези, които най-малко са мрънкали във Facebook.

Ще бъде ли така?

Избери отговор!
Край