Писането на думата "Амин" в коментар наистина предпазвала човек и близките му от коронавирус

Mar 16, 2020     zhelyo     7088
ИНТЕРНЕТ - Безкрайната тъпота на повечето посетители на глобалната мрежа вече не изненадва никого и всеки с поне трицифрено IQ просто се надява да си доживее живота възможно най-безболезнено. 

От друга страна разсейването на глупавите хора, четящи само заглавията и евентуално разглеждащи картинката, може да е от полза.

"По-добре е да ги занимаваме с нещо, да се чувстват по някакъв начин значими, но да нямат много влияние върху околните. Не забравяйте, че това са хора, които търкат болните си деца със свинска зурличка и спят със зеле в чорапите" - сподея авторът на тази публикация, самодоволно самоцитирайки се, защото знае, че почти никой няма да стигне дотук, понеже дори да е интелигентен човек, всичко го разсейва и не може повече от 3 минути концентрация.
Разбира се, преобладават полуинтелигентните хора със самочувствие на напълно интелигентни, които ще напишат "амин" за всеки случай, защото не може да навреди, а ако вземе да предпази от заплаха - супер.

Човек, който смята, че вирусът е пуснат от антибългарска корпорация, която иска да направи много пари, не написа "амин", а го каза на ум, защото го следят и не иска да знаят, че той знае всичко.

А вие сте от онези, дето не четат текста, а само влизат за анкетата, нали?

Избери отговор!
Край