Пеевски: Кошлуков да оглави БФС, Боби Михайлов - БНТ, а шефът на ДАНС да арестува президента

Nov 15, 2023     zhelyo     2435
КОЙ РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА - Постоянно изпълняващият длъжността премиер и лидер на ДПС, Делян Пеевски, предприе серия от дръзки ходове, насочени към "възстановяване на реда в държавата".

В ексклузивно съобщение до медиите, той обяви редица кадрови промени, които според него ще "тестват евроатлантическата лоялност" на различни държавни институции.

На първо място, Емил Кошлуков, досегашен генерален директор на Българската национална телевизия (БНТ), е назначен за нов председател на Българския футболен съюз (БФС). "Футболът в България се нуждае от ново начало, и аз съм убеден, че Кошлуков е човекът, който може да го осигури. Той може да го превърне в добър медиен продукт и да го раздвижи," заяви Пеевски.
В замяна, Боби Михайлов ще заеме мястото на Кошлуков в БНТ. Пеевски коментира, че легендарният вратар ще вдигне градуса на държавната телевизия която напоследък е вяла и уморена сама от себе си. "По другите канали се танцува и пее. БНТ е била в своя апогей, когато начело на Телевизията-майка е имало човек, който може изпие това, което си е налял."

Най-шокиращата част от новините беше обявлението, че шефът на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) е получил указания да арестува президента на България. "Това е тест за неговата лоялност към евроатлантическите ценности. Ако иска да запази поста си, трябва да залови очевидните кремълски шпиони."

По този начин за пореден ден се оказа, че Пеевски е онази стабилност в държавата, която ни държи в Европа, а не в дивата Евразия.

Как щяхме да я караме без Пеевски?

Избери отговор!
Край