Пеевски не се събра в трона на Игра на тронове, обяви филма за измишльотина

Apr 14, 2014     zhelyo     8923
СОФИЯ, Х-Л БЕРЛИН – Провал беляза част от гастрола на трона от сериала Игра на тронове у нас, след като бе занесен да помогне за предизборната кампания на най-успелия млад българин, но той не успя да седне в него.

 
„Каква е тая измишльотина, бе? Нали тоя сериал уж е базиран на моя живот и аз съм Джофри? Как така не е направен тоя стол по поръчка за мен, бе? Не се правете, не се правете?“ – разбеснял се пред организаторите депутатът-следовател-магнат-експерт по сигурността и следващ еврокомисар.

 
Както е известно, героите и сюжетът на филма по книгите от епоса „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин са базирани на родната действителност, където висок леден вал разделя крепостниците от свободните хора, което е нещо като Желязната завеса.
 
Г-н Пеевски е допуснал грешка. Управленецът, рожба на инцест, не е той, а предстоящ премиер на България, но не искам да пускам spoiler-и. Пеевски в книгата е представен от Варис – Паяка, господар на слуховете и майстор шпионин в Кралски чертог“ – поясняват продуцентите на сериала, надяващи се скандалът с Пеевски да не доведе до спад в чувството за достоверност на сериала.

 
Междувременно стана ясно, че през новия сезон Червената жрица ще outsource-не магията си на тролове с еврофинансиране, така че да може нейният любим Станис да си върне това, което по ДС-наследство си е негово – Вестерос.
 
 
zhelyo

Не прилича ли Варис повече на шефа на трибуквена агенция, пред която говори Пеевски често?

Избери отговор!
Край