Паника в телевизиите: Посредствените хора, които разказват за живота си, са на изчерпване

Jul 16, 2014     zhelyo     5375
НЯКОЛКО ХРАЛУПИ ЗА ЕКИП ГОСТИ - Посредствените хора, набедени за звезди, канени да разказват по телевизията за своя живот извън попрището, с което евентуално са познати, са на свършване, оплакват се телевизионери.


Телевизионните портрети на хора, пеещи песни, които често са крадени, но са слушани едно лято от няколкостотин потни таксиметрови шофьори, както и на актьори, чийто връх е участие в реклама на маджун, който става и за ядене, може да секнат, ако спешно не бъдат внесени посредствени хора от чужбина.


"Хайде, нали сме в Европейския съюз, защо не ни пращат посредствени хора от другите държави, които да се опитват да философстват и да обяснят своя успех с нещо повече от обикновена комбинация от работа, умерен талант и малко повече късмет. И най-често - цици. Да, предимно цици" - гневят се на малкия диапазон посредствени хора в родината разни телевизионни умове.
Както е известно, едни и същи скучни персонажи обикалят телевизиите, натрапвайки досадна приповдигнатост, псевдомъдрости и разказвайки неща от своя живот, които са толкова семпли, че може да бъдат съчинени от гупа.


"Някои сме ги канили толкова често, че самите те изпадат в депресия, осъзнавайки колко посредствени са. Няма как да ги каним повече" - споделят от екип гости на ежедневно късносутрешно предаване.

zhelyo

С какво да се запълнят телевизиите вместо с покъртително скучни VIP-ове?

Избери отговор!
Край