Отменят изкуствата в следващите 5 години, светът бил пренаситен

Jan 8, 2018     zhelyo     9914
ЗЕМЯТА - На изкуствата ще бъде дадена петилетна почивка. Това се реши по-рано днес или вчера направо на ежевековния Събор на изкуствата във Виена.

"Веднъж на 100 години се събираме, за да обсъдим накъде да вървят световните изкуства. И този път обсъдихме, че най-полезно за тях ще е да спрат" - споделя участник в Събора.

Причината за наложената изкуствена ваканция е обезсмислянето чрез масовизацията на изкуствата и невъзможността вече никога нещо, създадено в сегашно време да бъде наистина ценно.
"Пренасищане, изчерпване, натрупване. Музика, изобразително изкуство, литература, театър, кино, алтернативни форми - има от всичко по адски много. Зрителите не смогват да се запознаят с едно изкуство, да го запомнят и да преминат на следващото, защото прекалихме. Затова е необходима почивка, в която да не се създава нищо."

През следващите 5 години човечеството ще има време да обърне повече внимание на досегашното изкуство и да си изгради устойчиви виждания, за да не се стига до пърформанси с уриниране от изсъхнали от наркотици хипита, X-Factor или почти всички книги, написани след Втората Световна война.

Какво ще правите без съвременно изкуство?

Избери отговор!
Край