Онлайн магазините и куриерските фирми имали общо един служител за връзка с клиенти, благодарят за разбирането

Dec 5, 2023     zhelyo     2415
ИЗЧАКАЙТЕ, ВИЕ СТЕ 183-И НА ОПАШКАТА ЗА ВРЪЗКА С ОПЕРАТОР - В разгара на оплакванията от забавени, изгубени и недоставени поръчки след Black Friday, онлайн търговците и куриерските фирми в България обявиха, че общият брой на служителите им за връзка с клиенти е един.

Към момента един служител е натоварен с огромната задача да удовлетвори всички клиентски нужди и въпроси, като в общи линии изпраща по 3 милиона съобщения и отговаря на един милион обаждания с отговори, че вината е в куриера, ако се свързват през магазин, или в магазина, ако се търси връзка с доставчик.

Повечето обаждания, чатове и имейли са на изчакване, защото Тинтява-Стейси Петърпопова, която в системата се подвизава като Gabriela, e отишла да си вземе от ония късите фасчета за полуелектронната си цигара, понеже полудява от толкова напрежение и псуващи я хора.
Търговците и куриерите са изразили своята безгранична благодарност към клиентите за разбираането и търпението, защото не са видели и чули нищо от комуникацията на операторката си.

Додаха ли ви нещата от блекфрайдея?

Избери отговор!
Край