Нова игра - SMS за бонбони

Dec 26, 2010     zhelyo     2085
По Нова телевизия ще стартира нова SMS игра, носеща името SMS за бонбони. Ако все още не сте получили порция отвратителен спам на мобилния си телефон, то това значи, че Ники Кънчев не е намерил телефонния ви номер, но прави всичко възможно да достигне до него.

 

Правилата на играта са прости. Пращатe SMS на кратък номер 1490381539123 с текст “Az sym debil, koito iska da vi dari 2 leva.” (задължително на латиница). След това веднага ще получите съобщение, с което организаторите на играта споделят своята безгранична радост от това, че все още има дебили, като вас, които им даряват по 2 лева със SMS.
 

Веднъж щом номерът ви попадне в системата, това значи че автоматично получавате шанс да влезете в томбола, победителят от която ще участва в друга томбола. Победителят от нея пък ще участва в трета томбола, от която победител уж случайно ще излезе роднина на човек от екипа.

 

С думи прости, единствения ви шанс да спечелите, е като не играете изобщо. A голямата награда, която вие може да видите само на картинка, ще бъде плик с бонбони (лукчета).

 
Иначе с всеки изпратен SMS шансът ви да спечелите нито се увеличава, нито се намалява, но за сметка на това трупате точки – на обратно. С всяко съобщение точките на IQ-то ви спадат с 20. Гласувай, БЪЛГАРИЯ!
beasta

Пратихте ли есемес?

Избери отговор!
Край