В новия филм на Дисни красивият принц прескача целувката и минава по същество

Apr 10, 2019     moro     5341
СВЕТАГОРА, КАЛИФОРНИЯ - Дни преди да приключат снимките на новата версия на "Спящата красавица" от компанията на "Уолт Дисни" обявиха, че премиерата ще се забави с няколко седмици поради спешни поправки в сценария и преработка на голяма част от сцените.

Промяната се наложила след случая със скандалната целувка на Кубрат Пулев, който унизи, окепази, затри бъдещето и отне невинността на една репортерка, като си позволи да я целуне, без предварително да си е запазил час и да е предплатил за тази работа.

Целият юридически отдел на филмовата компания е работил денонощно през последните дни за да излезе от ситуация, в която ще поощри младите невинни детски душици един ден да станат невъздържани животни, които целуват случайни минувачи без предупреждения и предварителни уговорки.
В последствие да бъдат осъдени на милиони долари обезщетения от жертвите на целувките си. Те пък, от своя страна ще имат пълното право да обвинят филмовата индустрия, че като деца е поощрявала това дивашко поведение във тях и да осъдят компанията на Дисни на Бог знае какви неизмерими обезщетения.

Най-притеснителната част от  филма е колуминационната сцена, в която красивият млад принц целува Спящата красавица и тя се събужда след векове сън, приспана от черна магия.

"Няма как да обясним на децата защо в приказката може, а в реалния живот не може" - разясни продуцент от компанията.

В крайна сметка сцената с целувката ще бъде изрязана, и понеже цялата приказка се обезсмисля без нея, екипът е решил, че ще се наблегне на това, което така или иначе в днешно време замества целувката.

Актьорският състав е напълно подменен, старият реквизит е изхвърлен за сметка на кожени дрехи, камшици и играчки на батерийки, цялата история до изрязаната сцена с целувката във филма от час и 45 минути е сведена до три минути и половина, а после, знаете.
 

Какво ще има после?

Избери отговор!
Край